Menu

Selvklebende etiketter

Fargerike etiketter

Fargerike etiketter er en av de enkleste løsningene i marketing som har som mål å promotere et produkt og gjøre det framstående

Se mer

Eco-typ termoetiketter av papier

ECO-termiske etiketter er laga av termisk papir og er tilpassa for trykk uten å bruke fargende kopieringsstoff. Trykk på en sånn etikett skjer under påvirkning av varme som skriveren eller vekta avgir.

Se mer

Top-typ termoetiketter av papir

Top-typ termoetiketter er laga av termisk papir og er tilpassa for trykk uten å bruke fargende kopieringsstoff. Trykk på en sånn etikett skjer under påvirkning av varme som skriveren eller vekta avgir.

Se mer

Folje etiketter

På grunn av deres sjeldsynte utholdenhet, anvendes det foljetiketter alle steder der kår ikke tillater at papiretiketter brukes. Strukturen deres garanterer at de vil beholde den riktige formen og tydelighet av informasjonen gjennom mange år.

Se mer

Knusende etiketter

Etiketter av knusende folje anvendes når markeringa på etiketten må være veldig varig og vanskelig å fjerne. En sånn etikett strekker seg, knuser seg og endrer formen allereie 15 minutter etter applisering.

Se mer

Termoledende papiretiketter

Termoledende papiretiketter er klistremerker markert ved hjelp av TTR-bånd. Trykket på dem er mer varig enn på termiske etiketter og kan motstå tørking lenger. Disse er den oftest valgte løsninga og kan lages ved hjelp av mesteparten av faglige skrivere som er tilgjengelige på markedet.

Se mer

Etikettark

Etikettarkene anvendes i små virksomheter der etikettrykking er sporadisk eller lavt antall trykte etiketter fører til at kjøpet av hele rullen ikke lønner seg.

Se mer