Menu

RFID (radio-frequency identification)

RFID etiketter

RFID-etiketter er teknologisk avanserte etiketter som har en elektronisk chip med minnet og antenna som tillater dataemisjonen.

Se mer

RFID bånd

RFID-bånd er en moderne løsning i forhold til personlig identifikasjon. Brukes ofte i sykehus og klinikker, letter arbeidet for medisinsk personell og forebygger feil relatert til diagnose og behandling.

Se mer

TAGS FOR DYRIDENTIFIKASJON Tags for dyridentifikasjon - Øredobber RFID

RFID øredobber (electronic ear-tag) er transpondere i deksel av plast som er beregnet for montering i øret ved hjelp av en låsemekanisme, eller festet til øredobben permanent.

Se mer

Mikrochips RFID

Mikrochiper er transpondere med små dimensjoner, som injiseres under dyrets hud, hovedsaklig mellom skulderblader, noe som reduserer mulighet for migrasjon.

Se mer

RFID ringer

Obrączkowanie ptaków hodowlanych pozwala uzyskać takie informacje, jak pochodzenie danego osobnika, jego wiek oraz ułatwia kojarzenie par w taki sposób, by zlikwidować ryzyko powstania chorób genetycznych.

Se mer

RFID piller

I dette tilfellet befinner transpondere seg i dekselet med en relativt stor masse, f.eks. keramisk.

Se mer

Silikon RFID bånd

Silikon armbånd er brukt i fornøyelsesparker og idrettsanlegg. Bruken av RFID-teknologi bidrar til å øke sikkerhet, effektiviserer betalingssystem og reduserer risiko for forfalskning.

Se mer

ABS bånd

Armbånd av ABS materiale brukes i fornøyelsesparker og idrettsanlegg. Bruk av RFID-teknologi bidrar til å øke sikkerhet, effektiviserer betalingssystem og reduserer risiko for forfalskning.

Se mer

Keramisk UHF tag

Keramiske tags er først og fremst en god løsning for alle som tenker på å bruke RFID teknologien på objekter utenfor lukkede rom.

Se mer

Tags for metall- FR-4

Slike tags kan påføres på metalloverflater, som muliggjør opptak og lesing av informasjon. Materialet som de er laget av, er motstandsdyktig mot høy temperatur, vann og rust, og kan derfor brukes på åpne områder.

Se mer

Tags for metall- ABS

Slike tags brukes på overflater som glass, metall og trevirke og samtidig beholder evnen til å lagre og lese informasjon.

Se mer

Tags for metall- PMMA

Tags laget av plexiglass kjennetegnes først og fremst av vannmotstand og kan derfor brukes utendørs.

Se mer

Papiretiketter for metalloverflater

Papiretiketter som kan skrives ut ved hjelp av spesielle termoskrivere.

Se mer

Selvklebende etiketter med RFID-Tag

Selvklebende etiketter med RFID-tags er faktisk enkle papir klistremerker, det som  skiller dem fra standard etiketter er innebygd chip som muliggjør etikettene kontakt med leseren.

Se mer

Vanntette RFID-etiketter

Etiketter med lignende egenskaper som vanlige selvklebende etiketter med en integrert chip.

Se mer

Vaskeri RFID Tags

Vaskeri tags letter arbeidet i klær-logistikkprosesser og bidrar betydelig i redusering av kostnader forbundet med transport, mottak og sporing av klær.

Se mer