Menu

Andre slags etiketter

Etiketter av hvit BW-folje (folie OPP)

Karakteristikken av BW-folje leder til at etikettene som lages av dette materialet ofte brukes av produsenter av drikker og mineralvann.

Se mer

Etiketter av perlehvit BD-folje (OPP folje)

Karakteristikken av BD-folje leder til at etikettene som lages av dette materialet ofte brukes av produsenter av drikker og mineralvann. Når en bruker perleetikett, forbedrer en definitivt den visuelle effekten av produktet og dets attraktivitet i øynene til mottakere.

Se mer

Etiketter av gjennomsiktig BG-folje

Karakteristikken av BG-folje leder til at etikettene som lages av dette materialet ofte brukes av produsenter av drikker og mineralvann. Når en bruker gjennomsiktig etikett, forbedrer en definitivt den visuelle effekten av produktet og dets attraktivitet i øynene til mottakere.

Se mer

Etiketter av metallisert folje (OTT PET folje)

Karakteristikken av BZ-folje leder til at etikettene som lages av dette materialet ofte brukes av produsenter av drikker og mineralvann. Når en bruker metallisert etikett, forbedrer en definitivt den visuelle effekten av produktet og dets attraktivitet i øynene til mottakere.

Se mer

In-mould etiketter

IML-teknologien består i å binde etiketten sammen med emballasjen direkte i løpet av produksjonsprosessen. Slik at både emballasjen og etiketten lages av polypropylenfolje, kan de resirkuleres sammen, noe som senker produktkostnader for produksjonsbedrifter.

Se mer

Shrink sleeve-etiketter

Shrink sleeve-etiketter er også kjente som termokrympende etiketter. De er tilpassa til formen av emballasjen under påvirkning av varm luft eller vanndamp sånn at hele etiketten sitter tett inntil emballasjen.

Se mer