Menu

Produkter

Fargerike etiketter

Fargerike etiketter er en av de enkleste løsningene i marketing som har som mål å promotere et produkt og gjøre det framstående

Se mer

Eco-typ termoetiketter av papier

ECO-termiske etiketter er laga av termisk papir og er tilpassa for trykk uten å bruke fargende kopieringsstoff. Trykk på en sånn etikett skjer under påvirkning av varme som skriveren eller vekta avgir.

Se mer

Top-typ termoetiketter av papir

Top-typ termoetiketter er laga av termisk papir og er tilpassa for trykk uten å bruke fargende kopieringsstoff. Trykk på en sånn etikett skjer under påvirkning av varme som skriveren eller vekta avgir.

Se mer

Folje etiketter

På grunn av deres sjeldsynte utholdenhet, anvendes det foljetiketter alle steder der kår ikke tillater at papiretiketter brukes. Strukturen deres garanterer at de vil beholde den riktige formen og tydelighet av informasjonen gjennom mange år.

Se mer

Knusende etiketter

Etiketter av knusende folje anvendes når markeringa på etiketten må være veldig varig og vanskelig å fjerne. En sånn etikett strekker seg, knuser seg og endrer formen allereie 15 minutter etter applisering.

Se mer

Termoledende papiretiketter

Termoledende papiretiketter er klistremerker markert ved hjelp av TTR-bånd. Trykket på dem er mer varig enn på termiske etiketter og kan motstå tørking lenger. Disse er den oftest valgte løsninga og kan lages ved hjelp av mesteparten av faglige skrivere som er tilgjengelige på markedet.

Se mer

Etikettark

Etikettarkene anvendes i små virksomheter der etikettrykking er sporadisk eller lavt antall trykte etiketter fører til at kjøpet av hele rullen ikke lønner seg.

Se mer

Etiketter av hvit BW-folje (folie OPP)

Karakteristikken av BW-folje leder til at etikettene som lages av dette materialet ofte brukes av produsenter av drikker og mineralvann.

Se mer

Etiketter av perlehvit BD-folje (OPP folje)

Karakteristikken av BD-folje leder til at etikettene som lages av dette materialet ofte brukes av produsenter av drikker og mineralvann. Når en bruker perleetikett, forbedrer en definitivt den visuelle effekten av produktet og dets attraktivitet i øynene til mottakere.

Se mer

Etiketter av gjennomsiktig BG-folje

Karakteristikken av BG-folje leder til at etikettene som lages av dette materialet ofte brukes av produsenter av drikker og mineralvann. Når en bruker gjennomsiktig etikett, forbedrer en definitivt den visuelle effekten av produktet og dets attraktivitet i øynene til mottakere.

Se mer

Etiketter av metallisert folje (OTT PET folje)

Karakteristikken av BZ-folje leder til at etikettene som lages av dette materialet ofte brukes av produsenter av drikker og mineralvann. Når en bruker metallisert etikett, forbedrer en definitivt den visuelle effekten av produktet og dets attraktivitet i øynene til mottakere.

Se mer

In-mould etiketter

IML-teknologien består i å binde etiketten sammen med emballasjen direkte i løpet av produksjonsprosessen. Slik at både emballasjen og etiketten lages av polypropylenfolje, kan de resirkuleres sammen, noe som senker produktkostnader for produksjonsbedrifter.

Se mer

Shrink sleeve-etiketter

Shrink sleeve-etiketter er også kjente som termokrympende etiketter. De er tilpassa til formen av emballasjen under påvirkning av varm luft eller vanndamp sånn at hele etiketten sitter tett inntil emballasjen.

Se mer

Merkelapper uten lim

Merkelapper uten lim er en spesialistisk måte å merke produkter som ikke kan bli markert med selvklebende etikett.

Se mer

Tyvek-lapper

Etikettene laga av Tyvek erstatter ofte nylon, papir, folje og andre ressurser som ikke kan anvendes fullstendig i alle situasjoner ved behov.

Se mer

Wineglass-lapper

Wineglass-etiketter anvendes for å markere alle slags varer som pakkes inn i såkalla ermenett. Det er mulig å trykke på dem hvilken som helst grafikk i en eller flere farger.

Se mer

Identifikasjonsbånd

Identifikasjonsarmbånd er en løsning som forenkler arbeidet der rask og enkel tilgang til informasjon om personer teller. På båndet finnes det en strekkode som etter lesing lar kontrollere alle data den inneholder i systemet.

Se mer

TTR wax

Termoledende voksbånd TNT WAX er bevilga til å trykke strekekoder, ulike informasjoner om produktet og grafikk på etiketter av belagt og ubelagt papir.

Se mer

TTR wax silver

Berika termoledende voksbånd TNT Wax Silver anvendes til å trykke strekekoder, ulike informasjoner om produktet og mer krevende og liten grafikk. Det brukes til å markere alle slags papiretiketter. Takka være dets egenskaper, viser dette båndet høy grad av resistens mot tørkning og påvirkning av andre eksterne faktorer.

Se mer

TTR wax-resin

Voks/resinbånd anvendes til å trykke på folje- og papiretiketter. På grunn av dets egenskaper, markering ved hjelp av det termoledende båndet TnT Wax-Resin forlenger levetida av informasjonen som står på etiketten.

Se mer

TTR wax-resin silver

Berika voks/resinbånd TnT WAx-Resin Silver anvendes til å markere de veldig krevende etikettene av folje og papir. Det vi har trykt ved hjelp av dette båndet utmerker seg med fullkommen kvalitet. Det vil være klart også når etiketten utsettes for påvirkninga av veldig høye eller veldig lave temperaturer.

Se mer

TTR wax-resin gold

Berika voks/resinbånd TnT WAx-Resin Gold anvendes til å markere de veldig krevende etikettene av folje og papir. Det vi har trykt ved hjelp av dette båndet utmerker seg med fullkommen kvalitet.

Se mer

TTR resin

ermoledende resinbånd TnT Resin brukes til å trykke strekekoder og ulike informasjoner og grafikk på foljeetiketter og direkte på emballasjer av PP, PE eller PVC.

Se mer

TTR wax-resin edge

Termoledende voks/resinbånd bør brukes ved skrivere med kanthodet. Det karakteriserer seg med ei praktfull sverting av trykket ved den maksimale markeringshurtigheten.

Se mer

TTR Zebra

Originale termoledende bånd fra Zebra, kjent og ansett produsent av etikettmarkeringsutstyr

Se mer

TTR Toschiba Tec

Denne løsninga har vært designa spesielt for skrivere av Toshiba Tec.

Se mer

RFID etiketter

RFID-etiketter er teknologisk avanserte etiketter som har en elektronisk chip med minnet og antenna som tillater dataemisjonen.

Se mer

RFID bånd

RFID-bånd er en moderne løsning i forhold til personlig identifikasjon. Brukes ofte i sykehus og klinikker, letter arbeidet for medisinsk personell og forebygger feil relatert til diagnose og behandling.

Se mer

TAGS FOR DYRIDENTIFIKASJON Tags for dyridentifikasjon - Øredobber RFID

RFID øredobber (electronic ear-tag) er transpondere i deksel av plast som er beregnet for montering i øret ved hjelp av en låsemekanisme, eller festet til øredobben permanent.

Se mer

Mikrochips RFID

Mikrochiper er transpondere med små dimensjoner, som injiseres under dyrets hud, hovedsaklig mellom skulderblader, noe som reduserer mulighet for migrasjon.

Se mer

RFID ringer

Obrączkowanie ptaków hodowlanych pozwala uzyskać takie informacje, jak pochodzenie danego osobnika, jego wiek oraz ułatwia kojarzenie par w taki sposób, by zlikwidować ryzyko powstania chorób genetycznych.

Se mer

RFID piller

I dette tilfellet befinner transpondere seg i dekselet med en relativt stor masse, f.eks. keramisk.

Se mer

Silikon RFID bånd

Silikon armbånd er brukt i fornøyelsesparker og idrettsanlegg. Bruken av RFID-teknologi bidrar til å øke sikkerhet, effektiviserer betalingssystem og reduserer risiko for forfalskning.

Se mer

ABS bånd

Armbånd av ABS materiale brukes i fornøyelsesparker og idrettsanlegg. Bruk av RFID-teknologi bidrar til å øke sikkerhet, effektiviserer betalingssystem og reduserer risiko for forfalskning.

Se mer

Keramisk UHF tag

Keramiske tags er først og fremst en god løsning for alle som tenker på å bruke RFID teknologien på objekter utenfor lukkede rom.

Se mer

Tags for metall- FR-4

Slike tags kan påføres på metalloverflater, som muliggjør opptak og lesing av informasjon. Materialet som de er laget av, er motstandsdyktig mot høy temperatur, vann og rust, og kan derfor brukes på åpne områder.

Se mer

Tags for metall- ABS

Slike tags brukes på overflater som glass, metall og trevirke og samtidig beholder evnen til å lagre og lese informasjon.

Se mer

Tags for metall- PMMA

Tags laget av plexiglass kjennetegnes først og fremst av vannmotstand og kan derfor brukes utendørs.

Se mer

Papiretiketter for metalloverflater

Papiretiketter som kan skrives ut ved hjelp av spesielle termoskrivere.

Se mer

Selvklebende etiketter med RFID-Tag

Selvklebende etiketter med RFID-tags er faktisk enkle papir klistremerker, det som  skiller dem fra standard etiketter er innebygd chip som muliggjør etikettene kontakt med leseren.

Se mer

Vanntette RFID-etiketter

Etiketter med lignende egenskaper som vanlige selvklebende etiketter med en integrert chip.

Se mer

Vaskeri RFID Tags

Vaskeri tags letter arbeidet i klær-logistikkprosesser og bidrar betydelig i redusering av kostnader forbundet med transport, mottak og sporing av klær.

Se mer