Menu

Vi samarbeider med:

Selskapet Toshiba er siden 125 år lederen blant de største og mest aktive selskapene i japansk industri. Toshiba Tec Corporation er også en foregangsselskapet og lederen i strekekodeteknologi og automatisk identifikasjonsteknologi. Det er også produsenten av kvalitetsskrivere som er lagd med omsorg for detalje og derfor høster stor annerkjennelse blant Kundene.

Zebra Technologies Corporation som en av de framstående selskapene som tilbyr de nyeste løsningene, sikrer det bredeste omfanget av innovative teknologiske løsninger i produktidentifikasjon og på den måten forbedrer effektiviteten av andre selskaper. Branden tilbyr skrivere, software og hardware-løsninger som er kjente jorda rundt. Takka være sine løsninger innenfor logistikk, synbarhet, sikkerhet og presisjon, hjelper Zebra kundene sine i å introdusere riktige aktiva i riktige steder på riktig tidspunkt.

Selskapet SATO er den ledende leverandøren av integrerte løsninger innenfor automatisk identifikasjon og datasamling som øker effektiviteten av strekekode- og RFID-teknologi. Selskapet tilbyr fullstendige løsninger for ulike bransjer takka være integrasjonen til hardware og software, leveringa til drivstoff og teknisk service. Kundene har tillit til SATO på grunn av dets nøyaktighet, ansatte og sparsomhet av materialer som hjeper i å verne det naturale miljøet.

Vi samarbeider også med selskapet Motorola Solutions.

Interessert i tilbudet ?

Meld deg til oss !

Ta kontakt med oss